[Bandleden]

Marlies: leadzang
Bijnaam: Marlies Jovink


Om de heren een beetje in toom te houden maakt deze prille zangeres deel uit van The Sideburns. In het echte leven werkt ze met mensen met een  verstandelijke beperking en zingt ze ook wel eens een liedje. Op het podium verandert ze in een frontvrouw die met haar gritty stemgeluid je oren streelt. Marlies is een groot fan van nederlands beste zanger: Huub van der Lubbe (Hoe kan het ook anders), ze houdt van vele soorten en maten muziek maar haar hart ligt bij de "Blues", de "Rock" en ja hoor.....vooral de "Roll"

Marlies Jovink


Rik: gitaar, bijzang
Bijnaam: GuitaŽik


Door zijn jarenlange fijnmechanische ervaring en fijnbesnaardheid is hij onmisbaar tijdens optredens.
Binnen de band is het een goed bewaard geheim, dat hij bij iedere akkoordwisseling een loopje met je kan nemen. Hierdoor kreeg hij bij zijn toetreden tot The Sideburns al snel zijn tweede welverdiende bijnaam: “The Joker”.
Rik heeft geen moeite om met een promillage van 5.6 nog een G7/4add123 te spelen of met een Chuck Berry Duck Walk het podium onveilig te maken.

Guitarik


Hedzer: bas, bijzang
Bijnaam: Bassie


Bescheidenheid is zijn handelsmerk. Deze bassist met een enorme muzikale gedrevenheid maakt van een avondje The Sideburns een dampende locomotief.
Zoals een bassist betaamd is hij zeer to-the-point. Zo zorgt hij er voor dat het stukje noodzakelijke organisatie binnen de band ook loopt als een trein. Hard workin’, flexibel en creatief en altijd correct bij invoegen, inkleuren, inparkeren, inhaleren … is Hedzer ten voeten uit.

Bassie


Joon: gitaar, bijzang
Bijnaam: JoniPony

 

 

Altijd goed gemutst en met een jarenlange ervaring weet deze gitarist precies wat er van hem verwacht wordt. Van zoet en zacht tot snerpend en kreunend, Joon tovert het allemaal uit zijn snarenmonster. Hij zorgt er voor dat alle gitaarlijntjes stevig aan elkaar geknoopt worden en doet waar nodig vokaal ook een duit in het zakje.

JoniPony


Henk: drums, bijzang
Bijnaam: Harley Hank

Geen ritme zo snel of deze gemotoriseerde pandjesbaas kan het wel. Met zijn strak geroffel houd deze drummer de "Sideburns" netjes binnen de lijntjes, elke tick en tack op zijn plaats. Van rock tot jazz en van roll tot shuffle, gedreven komt het uit zijn sticks.
Serieus waar nodig, grapgrollend als het kan, geliefd bij de dames en de rust zelve in muzikale noodsituaties......kortom: een droom van een drummer

Harley Hank